Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste order. INSCHRIJVEN
Naar de startpagina
wishlistaccountbag
 • Home
 • /
 • Hakken
 • /
 • hoge hakken
 • Hoge hakken

  Het dragen van een paar hoge hakken is de manier om een klassieke look te creëren. Kies voor opvallende modellen naar een feestje of ga voor een neutrale kleur voor jouw kantooroutfit.

  4 Producten

  Hoge hakken online kopen

  Heb je jouw favoriete paar gevonden? Koop ze dan eenvoudig online via onze webshop. Bij ons vind je verschillende varianten en is er altijd wel een model dat bij jouw gevoel voor mode past. Gebruik de handige zoekfilter en je krijgt meteen een duidelijk overzicht. Bestel jouw hoge hakken bij La Strada en je bestelling wordt ook nog gratis bij je thuisgeleverd.

  Hakken zijn tijdloos en populair

  Ze zijn er in alle soorten en maten. Het ontstaan van deze schoenen gaat dan ook terug tot rond de tijd van de Romeinen. Opvallend is dat het de mannen waren die ze als eerste droegen. Tegenwoordig zijn hakken het toonbeeld van vrouwelijkheid en sierlijkheid. Iedereen kent natuurlijk het gezegde: “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.” Wij denken dan ook dat dit gezegde is ontstaan door het ongemak en de pijn die wij vrouwen ervaren bij het dragen van extreme hakken. Maar weg met die pijn in je voeten. Voel je vrouwelijk en comfortabel met het perfecte paar voor jou.

  Iedereen kan leren op hakken te lopen

  Hakken zijn populair omdat je er een statige en vrouwelijke houding door krijgt. Je lichaam neemt een sierlijke S-vorm aan en je benen lijken langer. Draag jij al regelmatig hakken? Dan heb je keuze in overvloed. Voel jij je nog een beetje onwennig? Begin dan met een lage blokhak. Door de breedte heb je meer drukverdeling en loop je veel comfortabeler. Begin met oefenen in huis. Zet de voeten voor elkaar en plaats eerst de hak op de grond en dan pas je voorvoet. Daarna ga je het buiten proberen. Loop je er makkelijk op weg? Dan kun je voor een hoger model gaan. Succes met oefenen!

  Wat is de perfecte hak voor jouw voet?

  In onze collectie vind je een enorme keuze aan hakken, maar welke is nou geschikt voor jouw voet? Wij delen een aantal tips.

  Hoge voetboog

  Heb je een hoge voetboog, waardoor het midden van je voet de grond niet aanraakt? Dan vormen hoge hakken voor jou weinig problemen. Wel heb je baat bij een extra schokdemper, omdat de druk voornamelijk op de bal en de hiel van je voet terecht komt. Hakken tot 10 centimeter zijn ideaal.

  Plat op de grond

  Staan jouw voeten plat op de grond? Kies dan voor kitten heels. Jouw voet is helaas niet geschikt voor hoge hakken. Ook voldoende steun is cruciaal, dus kies voor comfortabele modellen.

  Brede voeten

  Heb jij brede voeten? Dan zijn sandalen met hakken ideaal voor jou. Op die manier krijgen je tenen en wreef alle ruimte. Let op modellen met verstelbare bandjes om ze op de juiste grootte te maken voor jouw voet.

  Smalle voeten

  Voor smalle voeten hebben wij strappy sandaaltjes waarbij je de bandjes zelf kan aantrekken. Zo glij je nooit meer uit je schoenen met hoge hakken.

  Waarom zijn we zo’n fan van rode hakken?

  Waarom zijn hakken zo populair?

  Hoe voorkom ik uitglijden of schuiven in mijn hoge hakken?

  Hoe voorkom ik pijnlijke voeten in mijn hakken?