Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste order. INSCHRIJVEN
Naar de startpagina
wishlistaccountbag
 • Home
 • /
 • Klantenservice
 • /
 • Ons Verhaal
 • Ons Verhaal

  Een werelds familiebedrijf

  Bij La Strada wordt de passie, de betrokkenheid en het ondernemerschap van een familiebedrijf gecombineerd met de visie en de creativiteit van een multinational. Wij zijn een familiebedrijf met een werelds karakter en dat zie je terug in onze diepe schoencollecties, onze langdurige samenwerkingen en ons verkoopnetwerk, dat zich uitstrekt over vele landen in Europa zoals België, Luxemburg, Spanje en Duitsland. Al meer dan 38 jaar vormt La Strada een belangrijke speler binnen de Europese schoenproductie en schoenhandel. Die duurzame samenwerkingen, aan zowel de kant van klant als leverancier, staan bij ons hoog in het vaandel. Het hoofdkantoor is gevestigd in De Langstraat, in het historisch hart van de Nederlandse schoenindustrie: het Brabantse Waalwijk.

  Ontwerp en service

  Wij willen stijlvolle en modebewuste vrouwen keer op keer verrassen met onze comfortabele, verfrissende catwalk-inspired schoenen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn wij die altijd betrouwbare partner voor de wederverkopers, waarvoor we altijd ons uiterste best doen om de hoogste service te leveren én te zorgen voor een uitstekende (door)verkoop. La Strada wil optimaal aan de wensen van haar klanten voldoen: met modieuze designs, competitieve prijzen, goede kwaliteit, korte en snelle levertijden en efficiënte service. De jarenlange ervaring en uitstekende relaties met leveranciers en producten stelt La Strada in staat om zowel grote aantallen als snel te leveren, tussentijds aanpassingen te doen en op het laatste moment veranderingen door te voeren wanneer de mode en trends daarom vragen.

  Kwaliteit voorop

  Alle schoenen die de fabrieken verlaten waar La Strada produceert, worden aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Daarmee zorgen we ervoor dat al onze schoenen van de hoogste kwaliteit zijn, zodat zowel de eindklant als de wederverkoper zich hier geen zorgen over hoeft te maken. De kwaliteit staat voorop en dat merk je aan het eind.

  Duurzame samenwerkingen

  La Strada schoenen zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar. Ook in andere Europese landen zoals België, Luxemburg, Duitsland en Spanje zijn onze schoenen populair. We combineren dit op een perfecte manier in onze collecties trendy, young fashion shoes voor dames en heren. La Strada women kent vele stijlen: young, sporty en fashionable tot chic of formeel casual. Altijd met een trendy tot high fashion touch en vooral commercieel zeer interessant. Neem snel een kijkje op onze webshop of bekijk onze store locator om te kijken waar er een verkooppunt zit bij jou in de buurt.