Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste order. INSCHRIJVEN
Naar de startpagina
wishlistaccountbag
 • Home
 • /
 • Klantenservice
 • /
 • Retourneren en Ruilen
 • Retourneren en Ruilen

  Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet wilt hebben. Je hebt dan het recht jouw bestelling te annuleren tot 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden.

  Je hebt na annulering 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd minus de eventuele verzendkosten. Enkel de kosten voor retour van je thuisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket.  Retour sturen van je bestelling is op eigen risico. Bewaar daarom goed het afleverbewijs tot je retour is verwerkt. 

  Meld je pakket hier aan. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@lastradashoes.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

  Mocht het product beschadigd zijn of is de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen? Dan kunnen we deze waardevermindering aan je doorberekenen. Behandel je bestelling dus met zorg en verpak deze goed als je hem retour stuurt.

  Retourneer uw pakket

  Bestelling ruilen?

  Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@lastradashoes.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending. Je kunt dan zelf een nieuw artikel bestellen in onze webshop.

  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.